1DayCar.com | Nieuwe auto online bestellen

2012/09/19 door Bas in NIEUWS
Bron: www.1daycar.com

1DayCar.com | Nieuwe auto online bestellen

Een nieuwe auto bestellen hoeft tegenwoordig niet meer bij de autodealer in de showroom plaats te vinden. Een nieuwe auto kun je tegenwoordig ook online bestellen. De nieuwe auto bestellen website 1DayCar.com is sinds kort online en bied mogelijkheden om overal een nieuwe auto te bestellen van bijna alle merken.

De ontwikkelingen gaan hard. Voor steeds meer activiteiten van autobedrijven zijn inmiddels online alternatieven. Je kunt zelf je onderdelen al online bestellen om deze bij een garage in de buurt te laten monteren. ook kun je nieuwe autobanden eenvoudig online bestellen en je gebruikte auto online verkopen. Maar nu hoef je dus ook voor het bestellen van een nieuwe auto niet meer naar een autodealer

Nieuwe auto online bestellen

Voor consumenten welke voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten is 1DayCar.com in het leven geroepen. Daar kun je binnenkort elke dag een andere auto online bestellen. Voor het uitleveren maakt 1DayCar.com gebruik van een netwerk van officiele autobedrijven in Nederland.

Inmiddels kun je bijvoorbeeld al een nieuwe auto kopen Maastricht of een nieuwe auto online bestellen Dordrecht, maar je kunt ook op zoek gaan naar nieuwe auto's in Limburg.


Share/Save/Bookmark